Υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΘ ο Μίλτος Καλόγηρος

Ο Μίλτος Καλόγηρος, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας από διοικητικό πόστο στην ΕΠΣΘ, ως γραμματέας της Ένωσης, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τη προεδρία της ΕΠΣΘ, στις εκλογές της 31ης Μαρτίου. Σε προσωπική του δήλωσε στο προφίλ του στο facebook, ο Μίλτος Καλόγηρος αναφέρει τα εξής:

«Οι εκλογές της ΕΠΣΘ στις 31 Μαρτίου σηματοδοτούν την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, ύστερα από μακρά αδράνεια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρέπει να εξελιχθούν σε μια ευκαιρία για την αναβάθμιση και βελτίωση του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, κάνοντας όλοι μαζί το επόμενο βήμα.

Ύστερα από μια πορεία 40 ετών στα γήπεδα, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε αργότερα ως προπονητής και τα τελευταία έξι χρόνια ως γενικός γραμματέας της Ένωσης, νιώθω την ανάγκη να κάνω μπροστά και να ηγηθώ της ΕΠΣΘ από τη θέση του προέδρου.

Διανύουμε μια – πραγματικά -πολύ δύσκολη περίοδο για όλους. Τα σωματεία βρίσκονται στη χειρότερη οικονομικά κατάσταση των τελευταίων ετών. Κύριο μέλημα της νέας διοίκησης θα είναι να δοθεί οικονομική «ανάσα» στους συλλόγους, με την εξεύρεση πόρων και παράλληλα να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα λειτουργικά τους έξοδα.

Η βάση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι οι Ακαδημίες. Εκεί θα ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος. Στόχος μας είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές τα προσεχή χρόνια να στελεχώσουν τις επαγγελματικές ομάδες της περιοχής μας και όχι μόνο.

Άλλωστε και εγώ προέρχομαι από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ήμουν τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ, ως ποδοσφαιριστής και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το ποδόσφαιρο αποτελεί κομμάτι της κοινωνίας μας. Η ΕΠΣΘ οφείλει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και πάνω στον τομέα αυτό οι δράσεις που θα εκπονήσουμε θα είναι πολλές και ουσιαστικές.

Με όλα τα παραπάνω στο μυαλό μου και με περίσσια όρεξη γι’ αυτή την προσπάθεια, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές στην ΕΠΣΘ».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις