Σούλης Παπαδόπουλος: «Και οι 100 θα σου έλεγαν ότι θα ηττηθούμε»

Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε μετά το 0-0 που απέσπασε η ομάδα του στην έδρα του Λεβαδειακού:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα που έχει στόχο την άνοδο, μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ερχόταν και από ένα σερί νικών στο γήπεδο της. Η δική μου ομάδα, αν και είχα μόλις δύο μέρες με τα παιδιά, είχαν τον τελευταίο καιρό κάποια αρνητικά αποτελέσματα και έπρεπε πρώτα πρώτα να φτιάξουμε την ψυχολογία. Η ομάδα είχε να κερδίσει από τον πρώτο γύρο.

Για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακός δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με την ψυχολογία. Πρέπει να έχεις ένα πλάνο για να τους αντιμετωπίσεις. Ήμασταν αρκετά καλά σε ό,τι είπαμε. Κλείσαμε πολύ καλά τους χώρους και τον άξονα που ξέρουμε ότι είναι η δύναμή τους.

Εκτός από μία ευκαιρία στο πρώτο και μία στο δεύτερο δεν απειληθήκαμε παρότι είχε κατοχή ο αντίπαλος. Αν ήμασταν πιο θρασείς και με πιο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να τους δημιουργήσουμε και περισσότερα προβλήματα.

Για να είμαι δίκαιος, όμως είναι ένας βαθμός που πήραν οι ποδοσφαιριστές μου με πολύ ιδρώτα, πολύ τρέξιμο και πολύ πειθαρχία. Αυτό το παιχνίδι το αφιερώνω στους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, γιατί πραγματικά άξιζαν την προσπάθεια που έκαναν σήμερα και όλο αυτό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό τους αδικεί».

Για την ψυχολογία:
«Παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τη Λιβαδειά αν δεν έχεις πλάνο. Ήμασταν τελείως διαφορετικοί από ό,τι έπαιζε η ομάδα ως τώρα. Και να ξέρετε ότι αλλιώς παίζεις στον πρώτο γύρο όταν δεν καίει η μπάλα και δεν έχεις την πατάτα ζεστή και καυτή και αλλιώς στον δεύτερο γύρο. Στον πρώτο γύρο και στα φιλικά όλοι είναι καλοί και δυνατοί και λένε ό,τι θέλουν. Όταν όμως σφίγγουν τα λουριά, σφίγγουν οι ζώνες φαίνονται οι ικανοί και οι δυνατοί. Το έχω αποδείξει και θα τα καταφέρουμε και με τα παιδιά των Τρικάλων να μην έχουμε κανένα πρόβλημα με την κατηγορία»

Για το πόσο πολύτιμος είναι ο βαθμός:
«Ο βαθμός αυτός σημαίνει ότι έγινε μία προσπάθεια και καταφέραμε να αλλάξουμε το αρνητικό κλίμα που είχε η ομάδα. Αν ρωτούσες 100 άτομα πριν έρθουμε εδώ και οι 100 θα σου έλεγαν ότι θα ηττηθούμε. Πρέπει όμως να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε. Έχουμε μία σειρά από παιχνίδια πάρα πολύ δύσκολα, παίζουμε με τα Χανιά που έχουν στόχο την άνοδο, μετά πάμε στον Εργοτέλη και μετά έρχεται η Ξάνθη. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και πιο ανταγωνιστικοί».

Για το πρωτάθλημα:
«Βλέπουμε ότι ομάδες που είναι χαμηλά κερδίζουν ή παίρνουν αποτελέσματα μέσα σε έδρες πρωτοπόρων όπως έκανε ο Καραϊσκάκης και σήμερα εμείς. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όποιος είναι συγκεντρωμένος θα πετύχει τους στόχους του».

Πηγή: sportrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις