ΠΑΣ Γιάννινα: Τα είπαν στα «πεταχτά» Χριστοβασίλης-Γιαννίκης

Στη Γερμανία πήγε μετά το διπλό στη Τρίπολη ο Αργύρης Γιαννίκης για να δει την οικογένεια του. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, πριν μεταβεί στα Γιάννενα, συναντήθηκε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, με αντικείμενο συζήτησης, τι άλλο; Την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime τα είπαν στο «Ελ. Βενιζέλος» μεσοβδόμαδα, αλλά πιο πολύ στα… όρθια και στα πολύ «πεταχτά».

Ο κόουτς των Ηπειρωτών αναφέρθηκε σε κάποια ανοιχτά θέματα που αφορούν (και) στο οικονομικό, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να αναφέρει οτι αν το ζήτημα είναι μόνο οικονομικής φύσεως, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρουν οι δύο πλευρές.

Αισιοδοξία που επί της παρούσης «βγαίνει» μονομερώς.

Όπως και να’ χει οι πιθανότητες να μείνει ο Γιαννίκης στα Γιάννινα δεν είναι πολλές. Πάντα στο μυαλό του υπάρχει η προοπτική της Γερμανίας, εκεί που ζει και η σύζυγος με τα δύο τους παιδιά.

Οι δύο πλευρές είναι δεδομένο οτι θα τα ξαναπούν. Και θα τα λένε μέχρι τέλος Απριλίου. Ο Γιαννίκης θα κοινοποιήσει την απόφαση του στον Χριστοβασίλη, μετά τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου. Πρώτα ο Ολυμπιακός και μετά τα υπόλοιπα. Αν αποκλειστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αν πάει τελικό, η απάντηση πάει για Μάιο.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις