Παπαδόπουλος: «Λήξαν το περιστατικό με Διούδη»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο Total Football και αναφέρθηκε σε όσα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά συνέβησαν στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα. Τι είπε για το περιστατικό με τον Διούδη και με τον πάγκο του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το συναίσθημα που του έχει μείνει: «Το συναίσθημα είναι πρωτόγνωρο. Δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο. Δεν έχω ξαναγίνει σκόρερ ποτέ. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η αντίδραση της ομάδας μας, που από το 2-0 στα τελευταία λεπτά καταφέραμε και πήραμε την ισοπαλία».

Για το αν πήρε οδηγία να ανέβει στην τελευταία φάση: «Ήταν εντολή του προπονητή. Με κοίταξε και είδε ότι ήμουν μόνος μου πίσω, γιατί όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν στην περιοχή τους. Έτσι μου είπε να ανέβω. Είχα ανέβει και στην προηγούμενη φάση».

Για τη σκηνή με τον Διούδη κατά τη διάρκεια του ματς: «Κατ΄αρχήν δεν θα ήθελα να δώσω έκταση σε αυτό το επεισόδιο, για σεβασμό προς το πρόσωπο του Διούδη. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν τερματοφύλακα και σαν άνθρωπο. Θα ήθελα να τελειώσει εδώ το επεισόδιο γιατί έχουμε συνυπάρξει και σαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο και είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό».

Για τη δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα: « Μίλησα γενικά. Δεν μίλησα συγκεκριμένα για τον Διούδη. Μετά το 2-0 είδαμε πολλές φορές παίκτες του Παναθηναϊκού να πέφτουν κάτω, ώστε να κάνουν καθυστέρηση».

Για το αν είχε προηγηθεί κάτι και απευθύνθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το γκολ: «Είχε προηγηθεί κάτι. Δεν θέλω να μιλήσω ονομαστικά. Ειδικά στο 2-0 του Παναθηναϊκού είχαν προηγηθεί κάποιες προκλήσεις προς τους συμπαίκτες μου. Όχι προς εμένα. Αυτά έπεσαν στην αντίληψή μου. Αυτά μετά την ισοφάριση εκτονώθηκαν από μέρους μου».

Για το αν έχει ανοίξει μια βεντέτα με τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε προηγηθεί πριν τρία χρόνια το περιστατικό στη Λεωφόρο: «Καμία βεντέτα. Όπως έχω πει και σε συνεντεύξεις μου τα προηγούμενα χρόνια. Σέβομαι απεριόριστα τον Παναθηναϊκό. Απλά είμαι ένας άνθρωπος που εξωτερικεύει τα συναισθήματα του. Και το προηγούμενο περιστατικό στη Λεωφόρο, που είχε γίνει με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού νομίζω πως δεν έχει να κάνει με το όνομα Παναθηναϊκός. Έχει να κάνει με το συγκεκριμένο άτομο που με έβριζε».

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια και αν είναι λήξαν: « Το θεωρώ λήξαν. Κοιτάξτε να δείτε. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά, όταν δεν έχουν προλάβει να πέσουν οι παλμοί και η ένταση, γιατί έχω βρεθεί στη θέση του Διούδη μιας και με έχουν ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά, είναι ένα συναίσθημα που σου αφήνει πικρία και σου αφήνει νεύρα. Ίσως μπορώ να δικαιολογήσω την αντίδραση του Σωκράτη όταν πήγα να του ζητήσω συγνώμη. Εγώ από την μεριά μου το θεωρώ λήξαν. Δεν υπάρχει λόγος να δοθεί συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις