Φιλικός αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακού Β.-παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό

Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και της ομάδας παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ. στο ΑΚ για φιλανθρωπικό σκοπό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής: “Με έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους θα κλείσει τη χρονιά η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου αφού την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 , στο ΕΑΚ Βόλου, θα αγωνισθεί με την ομάδα των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ, μαζί με αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων αθλητών, της επιτροπής και της Διοίκησης της ομάδας μας, θα διαθέσουν σε ευαγή ιδρύματα της πόλης μας…

 

…Ως γνωστό η ομάδα Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου συμμετέχει στα Ανεπίσημα πρωταθλήματα , κατακτώντας την πρώτη θέση σε πολλά από αυτά και αγωνίζονται παλιοί αθλητές της ομάδας , όπως οι : Σπύρος Γιαννίκος , Πρέκας Λάμπρος , Μυριντζής Αντώνης, Παρασχάκης Αντώνης, Τσιτσιγιάννης Χρήστος , Βόντζος Δημήτρης, Αυγερινός Απόστολος, Καλογερόπουλος Λευτέρης, Ρούμπος Νίκος, Βλιώρας Γιώργος, Πρέκας Νίκος, Τζούμας Λάμπρος, Καλαντζής Λευτέρης,  Ξανθάς Αλέξης και Χρυσοχού Κώστας.

Ο αγώνας αναμένεται να αποτελέσει και μια απαρχή συνεργασίας μεταξύ των παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου μας και της Διοικούσας επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να καταφέρει να πετύχει μακροπρόθεσμα τους στόχους του.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και γενικότερα τους φίλους του αθλήματος να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και με μια τσάντα με τρόφιμα μακράς διάρκειας να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τόσο τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού όσο και την ανδρική ομάδα μας η οποία στο τέλος της χρονιάς βρίσκεται μέσα στους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της αθλητικής περιόδου .

Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλ/σης Μαγνησίας , τον Σύνδεσμο Κριτών Καλ/σης Μαγνησίας για τη δωρεάν διάθεση Διαιτητών και Κριτών καθώς και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας “Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας” για τη συμβολή τους στην επιτυχία του σκοπού του φιλικού αγώνα μπάσκετ “.