Χωρίς Γιαννούλη με Ισπανία η Εθνική, προλαβαίνει Ονδούρα και Γεωργία

Στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά συγκεντρώθηκε έπειτα από αρκετό καιρό η Εθνική Ελλάδας, με τους διεθνείς να προπονούνται τη Δευτέρα (22/3) υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν’τ Σιπ, εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

Το πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε με μία γνωστή απουσία, αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος θα απουσιάσει από το εκτός έδρας ματς με την Ισπανία, την Πέμπτη (25/3).

Ο αριστερός μπακ της Νόριτς υπέστη ελαφριά διάσειση στην αναμέτρηση του Σαββάτου (20/3) με την Μπλάκμπερν, ωστόσο το αυστηρό πρωτόκολλο που υπάρχει στην Αγγλία δεν τον άφησε να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (26/3), ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή και να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού μας τεχνικού για το φιλικό με την Ονδούρα (28/3) αλλά για το ματς των προκριματικών με τη Γεωργία (31/3). Τα δύο αυτά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις