Στην πόρτα της εξόδου Γουόρντεν, Φερνάντες και Ντάσιος

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν πάρει την Χριστουγεννιάτικη άδεια, ωστόσο, κανείς στην ομάδα δεν γνωρίζει ποιοι ποδοσφαιριστές θα επιστέψουν την Δευτέρα 28/12, όταν και θα αρχίσει και πάλι η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Σίγουρα δεν θα βρίσκονται στο προσκλητήριο του Σούλη Παπαδόπουλου οι Ντιέγκο Λεόν, Ορέστης Νικολόπουλος που…

…έχουν καταθέσει προσφυγή, ο Ηλίας Τσιλιγκίρης που και αυτός αποτελεί παρελθόν, αλλά και οι Ροντρίγκο Ντεπέτρις, ο οποίος ήδη χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και βρίσκεται στην Αργεντινή.
Από εκεί και πέρα δύσκολα θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό οι Έρικ Γουόρντεν, Ντάριο Φερνάντες και Γιώργος Ντάσιος, καθώς έχουν «βαριά» συμβόλαια και δεν μπορεί η διοίκηση της ΠΑΕ να τα «σηκώσει». Το πιθανότερο και οι τρεις να αποτελέσουν παρελθόν και ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος χωρίς κανέναν ξένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.
Το έμψυχο δυναμικό αποδυναμώνεται σημαντικά και όλοι περιμένουμε τις εξελίξεις στην ομάδα, οι οποίες φαίνεται να είναι δραματικές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις