Παίρνουν «ανάσες» οι παίκτες του Βόλου

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να πάρουν «ανάσες», αλλά και στους προπονητές να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα, ως ομάδα, στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Στον Βόλο ο Άνχελ Λόπεθ είδε την ομάδα του να μην κερδίζει στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στον ΟΦΗ, σ’ ένα παιχνίδι που έλειψε η ποιότητα, με τους «κυανέρυθρους» να πραγματοποιούν μια από τις πιο μέτριες εμφανίσεις τους τη φετινή χρονιά.
Όσον αφορά την προετοιμασία, υπάρχουν μπροστά αρκετές μέρες μέχρι το παιχνίδι της 3ης Απριλίου με τη Λαμία. Οι διεθνείς Τάσος Δουβίκας και Μπόρις Κλέιμαν ενσωματώθηκαν στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και του Ισραήλ αντίστοιχα, ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.
Μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές επανήλθαν στις προπονήσεις. Κανονικά με την ομάδα γυμνάζεται ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, καθώς ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είχε συμπεριληφθεί για ψυχολογικούς λόγους στην αποστολή, μετά από ενάμιση μήνα.
Ο Ζαν Μπαριέντος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, τόσο στο παιχνίδι με τη Λαμία, όσο και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στον Βόλο που ακολουθεί. Αντίθετα, ο Ζουλιάν Μπαρτόλο εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, δυναμώνοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις