Θλίψη για τον χαμό 47χρονου Βολιώτη – Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του γιου του

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε σήμερα ο Γιώργος Γλούμης. Ο άτυχος Βολιώτης έδινε άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια το τελευταίο διάστημα. Εργάζονταν ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και αφήνει πίσω του τα δύο του παιδιά, γονείς και αδέλφια.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 25 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Ν. Κοιμητηρίου, στη 1:15μ.μ., σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του γιου του Δημήτρη, ο οποίος είναι αθλητής του πόλο έχοντας αγωνιστεί με τη Νίκη και τον Βόλο:

«Ομορφάντρα μου καλό ταξίδι…. Μια ζωή μου έλεγες ο πατέρας σου είναι αετός ρε και πραγματικά έκανες την μεγαλύτερη πτήση σου εκεί ψηλά… Να τα διδάξεις και αυτά τα αμόνια εκεί πάνω σαν μάστορας που είσαι…. Είσαι ο άνθρωπος μου με μεγάλωσε όχι να γίνω δύο μέτρα αλλά να βγω σωστός άνθρωπος στη κοινωνία αξιοσέβαστος σαν εσένα που όπου και να μιλήσω για μόνο τα καλύτερα ακούω…. Ξεκουράστηκες λεβέντη μου πόνεσες πολύ και κάθε μέρα στον αγώνα που έδινες εγώ πονούσα περισσότερο και θα πονάω τώρα που μας άφησες, τουλάχιστον θα ξέρω ότι εκεί πάνω θα έχεις μόνο την χαμογελαρα σου αυτή που δείχνει την ψυχή σου γιατί μόνο αυτό σου αξίζει… Σαγαπαωωωωωωω όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου, θα σε συμβουλεύομαι κάθε βράδυ και θα σε αγαπάω μέχρι να ξανά αγκαλιαστούμε κολλητέ μου!!! Εδώ που με άφησες σου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι αυτός που είμαι και θα σε κάνω κάθε μέρα περήφανο… Το Γλουμάκι σου»

TheNewspaper.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις