Πανέτοιμη η Καβάλα για την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ

Ο Διαμαντής Κωνσταντάρας, γενικός διευθυντής της Καβάλας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την έναρξη της Football League και τους στόχους της ομάδας.

«Η ομάδα είναι έτοιμη οργανωτικά. Είχαμε εξασφαλίσει την άδεια μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε επιβάλλει η ΓΓΑ. Αγωνιστικά ο προπονητής μας έχει πει ότι είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει, εδώ και δυο τρεις εβδομάδας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ομαδικές προπονήσεις γίνονται από αρχές Μαρτίου. Η Καβάλα είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας. Κοιτάμε πάντα προς τα πάνω. Θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε και τους φιλάθλους, και του Πανσερραικού στην πρεμιέρα, αλλά δεν επιτρέπεται».

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα είπε: «Έχουμε την τύχη να έχουμε τρεις ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που έχουν ματώσει για την ομάδα, χωρίς να έχουν, μάλιστα, καθόλου έσοδα. Έχουμε 115 διαφημίσεις στο γήπεδο, πάντα μας στηρίζουν. Το μπάτζετ δεν υπολογίζεται ποτέ, γιατί υπάρχουν και τα παράπλευρα που διπλασιάζουν την τιμή μίας ομάδας. Δεν είναι τεράστιο, αλλά κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα. 400.000 με 500.000 είναι ένα κορυφαίο μπάτζετ της κατηγορίας».

Για τα έσοδα από το στοίχημα σημείωσε: «Για ακόμη μία φορά η Football League είναι στα τυφλά. Έγινε λόγος για μία προκαταβολή σε όλες τις κατηγορίες και η μόνη που εξαιρείται είναι η δική μας κατηγορία. Θεωρώ ότι έγινε εκ παραδρομής ή περιμένουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να δουν ποιες ομάδες θα έχουν άδεια».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις