Με Άνχελ Λόπεθ στο τιμόνι και τη νέα χρονιά ο Βόλος

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Άνχελ Λόπεθ άφησε να εννοηθεί το περασμένο Σάββατο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για τα πλέι άουτ, πως θα βρίσκεται στο τιμόνι του Βόλου και τη νέα χρονιά. Κι όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός τεχνικός θα είναι στον πάγκο των «κυανέρυθρων» και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
«Έχουμε, ως σκοπό, να ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά με τους περισσότερους παίκτες από αυτούς που διαθέτουμε. Γιατί έχουμε δημιουργήσει κάτι σημαντικό στην ομάδα και δεν θέλουμε να αρχίσουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο από το μηδέν», ανέφερε ο Λόπεθ, προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Βόλου.

Μάλιστα, μετά και το «ναυάγιο» που υπήρξε στις συζητήσεις για τη μεταβίβαση του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ σε fund της Αργεντινής, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου, ο Άνχελ Λόπεθ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες δουλειάς στον Βόλο, ενώ και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ από την πλευρά τους βλέπουν στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού έναν προπονητή που δουλεύει σκληρά καθημερινά με τους παίκτες, είναι φιλόδοξος και έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα.

Ανέλαβε προπονητής στον Βόλο μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και κατάφερε πολύ γρήγορα να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα, «παντρεύοντας» την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό και το κράμα που προέκυψε αποδείχθηκε πολύ δυνατή, βάσει της πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις