Δυνατός και με λύσεις σε όλες τις γραμμές ο Ολυμπιακός Βόλου

Έχουν γίνει κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου από τον Οκτώβριο και μετά, καθώς υπήρξαν ορισμένες αποχωρήσεις, ενώ παράλληλα ήρθαν στην ομάδα και ορισμένα νέα πρόσωπα.

Ο Νίκολας Ντα Κάμπο και ο Μπρούνο Μπαράνκο δόθηκαν, ως γνωστόν, δανεικοί σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λάρισας και στη Δόξα Δράμας αντίστοιχα. Η αβεβαιότητα που υπήρχε, όσον αφορά την έναρξη ή όχι του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, ανάγκασε τη διοίκηση της ΠΑΕ να τους παραχωρήσει δανεικούς, με σκοπό να παίξουν και να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Έχοντας αποκτήσει εμπειρίες από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης, αποχώρησαν οι Κώστας Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Ζιάκας. Στον αντίποδα ήρθαν στον Ολυμπιακό επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενισχύουν τους «ερυθρόλευκους» σε όλες τις γραμμές. Χρονικά ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε ήταν ο Αργεντινός Χερμάν Ερέρα, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, όταν υπήρχε απαγόρευση ομαδικών προπονήσεων για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Ερέρα δείχνει στις προπονήσεις πως είναι ένας μεσοεπιθετικός με πολλές δυνατότητες και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό είτε ως επιτελικός μέσος, είτε παίζοντας στα άκρα.

Ο Στέφαν Τζούριτς είναι ένας σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Μπαράνκο, είναι τεχνίτης, καλός με τη μπάλα και στο κεφάλι και ήρθε στην ομάδα για να τη βοηθήσει στο σκοράρισμα. Χρειάζεται, πάντως, χρόνο προσαρμογής και σύντομα θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Ολυμπιακό στην επίθεση.

Ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης είναι νεαρός, φιλόδοξος, προπονημένος, καθώς ήρθε δανεικός από τον Άρη και μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές θέσεις. Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την μαχητικότητά του στις προπονήσεις, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να τον προορίζει για το βασικό σχήμα.

Όσον αφορά τους Γιώργο Νικλητσιώτη και Χρήστο Χολέβα είναι δύο παίκτες έμπειροι, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία. Αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό πριν από λίγες μέρες, είναι λογικό να χρειάζονται ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να προετοιμαστούν και να είναι και αυτοί έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, αποκτήθηκαν και οι νεαροί Χρήστος Κατσούκης και Πέτρος Πέλκας. Δύο ποδοσφαιριστές ταλαντούχοι, οι οποίοι θέλουν να διακριθούν μέσα από τον Ολυμπιακό, δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και περιμένουν να πάρουν την ευκαιρία από την τεχνική ηγεσία για να αγωνιστούν.

Μεταγραφή, ωστόσο, θεωρείται και ο Φράνκο Κολέλα, ο οποίος είχε αποκτηθεί λίγες μέρες πριν το lockdown του περασμένου Νοεμβρίου και δεν είχε προλάβει να δείξει τις δυνατότητές του και την ποδοσφαιρική του αξία. Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε πλήρως έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και εδώ και 10 μέρες γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις