Πολυχρόνης από την Πιερία στο Πανθεσσαλικό – Πότε “ξανασφύριξε” τη Νίκη Βόλου

Τους διαιτητές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Το ματς του Πανθεσσαλικού, ανάμεσα στη Νίκη και το Αιγάλεω, το οποίο ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο, στις 12:00, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Φώτης Πολυχρόνης από την Ένωση Πιερίας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Βρούζος και Μηνούδης από την ίδια ένωση.

Το «who is who» για τον κ. Πολυχρόνη

Ο Φώτης Πολυχρόνης είναι από τους νεότερους σε ηλικία διαιτητές στην κατηγορία καθώς είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου του 1994. Ο 27χρονος ρέφερι έχει «σφυρίξει» συνολικά 40 ματς εθνικών κατηγοριών από τα οποία τα 11 αντιστοιχούν στη Β’ Εθνική και 29 στη Γ’.

Φέτος διεύθυνε δύο ματς της Σούπερ Λιγκ 2. Στις 23 Ιανουαρίου το Απόλλων Λάρισας – Διαγόρας Ρόδου 0-1 και στις 17 Φεβρουαρίου το Δόξα – Ιωνικός 2-1.

Στις 13 Οκτωβρίου 2019 ο κ. Πολυχρόνης είχε «σφυρίξει» το ματς της Νίκης Βόλου με αντίπαλο την Καλαμάτα, το οποίο τελέστηκε στη Φιλιππούπολη και έληξε με σκορ 1-1. Το 2018 και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ρέφερι από την Πιερία είχε διευθύνει το ματς Νίκη Β. – Αμβρυσσέας 0-0 και ένα χρόνο νωρίτερα στις 17/02/18 διεύθυνε τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος 2-1.

Αναλυτικά:

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω (Σάββατο 27/3 – 12:00)
Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)
4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Παρατηρητής: Τζίκας (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις