Μπαλάφας: Πανέτοιμοι για νίκη στην πρεμιέρα

«Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε τον αγώνα με το Αιγάλεω» δήλωσε ο Σωτήρης Μπαλάφας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δίνοντας το στίγμα της αντιμετώπισης του αγώνα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος τόνισε, επίσης, πως στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει κατηγορία.

Αναλυτικά η δήλωση του Σωτήρη Μπαλάφα:

«Ο χρόνος αποχής είναι πολύ μεγάλος, μας έλειψε το ποδόσφαιρο πολύ και τώρα καλούμαστε να “βγάλουμε” ένα πρωτάθλημα σε τρεις μήνες. Ο στόχος μας φέτος είναι αυτός που ήταν και πέρσι, η ομάδα να πρωταγωνιστήσει αγωνιστικά και να ανέβει στην παραπάνω κατηγορία. Είμαστε 100% έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω πως, όλοι οι ποδοσφαιριστές, έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη στην πρεμιέρα.

Από ‘κει και πέρα, θα αγωνιστούμε σε ένα πρωτάθλημα που πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή και να μαζέψουμε τους περισσότερους δυνατούς πόντους από νωρίς. Ο κόσμος είναι μαζί μας, το νιώθουμε και θέλω να είναι σίγουρος πως θα δώσουμε το 100% να κερδίσουμε τον αγώνα που έρχεται, όπως και κάθε αγώνα στο πρωτάθλημα. Θα παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τελευταίο λεπτό του καθενός ξεχωριστά, για τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις