Σαρωτικός Λεβαδειακός στη Ρόδο (video)

Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό έπειτα από δύο αγωνιστικές, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο και την έδρα του Διαγόρα. Σ΄ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν αυτό που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά μπήκε καλύτερα στο ματς, χωρίς όμως να έχει μπορέσει να απειλήσει την εστία του Στογιάνοβιτς.

Στο 16΄ οι Ροδίτες είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, το σουτ όμως του Αθανασίου δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Λεβαδειακός άρχισε να πιέζει ψηλά. Ωστόσο οι Ροδίτες ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, δίχως όμως να έχουν δημιουργήσει την μεγάλη φάση στα καρέ των Βοιωτών, με συνέπεια το στείρο 0-0 να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Τζιουζέπε Σανίνο ανέβασε την απόδοση της και στο 55΄ άγγιξε το 0-1, η κεφαλιά όμως του Νίκα αποκρούστηκε από τον Τσέλιο. Η απάντηση του Διαγόρα στο αμέσως επόμενο λεπτό, με το σουτ του Σμυρλή να φεύγει ελάχιστα έξω από το τέρμα του Στογιάνοβιτς… Στο 73΄ ο Λεβαδειακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με πλασέ του Κωστή.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι Βοιωτοί κυριάρχησαν στο ματς και στο 83΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, με τον Κωστή να χτυπά εκ νέου αυτή τη φορά με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Στο 90΄ ο Λεβαδειακός εκμεταλλευόμενος τους χώρους που είχε δώσει ο Διαγόρας κατάφερε να κάνει το 0-3 με τον Πολέτο, ενώ στο 95΄ ο Θεοχάρης με σουτ έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (88′ Νάτσης), Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (67′ Κάκκο), Ντοριβάλ (88′ Τσιαντούλας), Λινάρδος (67′ Μπαστακός), Σμυρλής, Κονέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (90′ Μαρίνος), Κονέ (78′ Τζημόπουλος), Νίλι, Πολέτο (90′ Θεοχάρης), Συμελίδης (61′ Κωστή), Μπιανκόνι (78′ Μυτίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις