Έτοιμη η Βέροια για την πρεμιέρα με την Κοζάνη

Σήμερα Κυριακή 28/3 η Βέροια ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος της Football League, επιστρέφοντας σε επίσημες υποχρεώσεις ύστερα από ένα και πλέον χρόνο (ήταν 7-8 Μαρτίου 2020, όταν για τελευταία φορά έγιναν αγώνες της κατηγορίας, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας).

Αντίπαλός της στην πρεμιέρα θα είναι η ΑΕΠ Κοζάνης, την οποία θα υποδεχθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης στις 3μμ, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη, στην προσπάθειά της να θέσει από την αρχή τις βάσεις για την υλοποίηση των υψηλών στόχων που έχουν οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίες οδηγούν εκ του ασφαλούς στην SL2.

Μετά το σημερινό χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον τεχνικό της Βεροιώτικης ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής:

Αποστολόπουλος, Βασίλτσης, Βεργώνης, Βελλίδης, Καραγιάννης, Λουκίνας, Μούργος, Μουχάλης, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπαχρήστου, Πασάς, Πεταυράκης, Πόζογλου, Σιμόνι, Σκόνδρας, Στάμου, Τσιμόπουλος, Ντι Τζιοβάνι.

Στο απουσιολόγιο βρίσκονται τα ονόματα του τιμωρημένου Μαραγκού και του τραυματία Βάντση, ενώ για αγωνιστικούς λόγους εκτός αποστολής είναι οι Βοσνιάδης, Ιωάννου, Περτσιούνης, Τασιόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καβαλιώτης Τσιάρας, με βοηθούς του τον συμπατριώτη του Κουκούλη και τον Δραμινό Κουβαλάκη. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μέγας από την Πιερία, ενώ παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Φωτιάδης από τις Σερρες.

Πηγή: kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις