Αρχή με Τρίγλια σήμερα για Ολυμπιακό Βόλου (pregame)

Μετά από ένα χρόνο και 15 μέρες ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει ξανά επίσημο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με την Τρίγλια σήμερα στις 3 μ.μ στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας, για την πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ. Στόχος τους το νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού θέλουν να δείξουν από την αρχή ότι αποτελούν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στον βόρειο όμιλο.
Όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, αποτελεί ρίσκο οποιαδήποτε πρόβλεψη από τη στιγμή που η ομάδα δεν έδωσε κάποιο φιλικό παιχνίδι το τελευταίο διάστημα που επιτραπήκαν οι ομαδικές προπονήσεις. Όμως σε αυτές φάνηκαν κάποιες από τις σκέψεις του τεχνικού Στέφανου Ξηροφώτου, που αναμένεται να επιλέξει διάταξη 4-2-3-1, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χερμάν Ερέρα ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης. Εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Γιώργος Νικλητσιώτης.
Για τα μετόπισθεν τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ξενοδόχοφ. Το δεξιό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα συνθέσουν οι Γιαννίτσης και Φίλιποβιτς.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Αγρόδημος και Κόλα. Απόντος του Ερέρα, θα τοποθετηθεί μπροστά τους στον άξονα ο Σκοπελίτης.
Για τις θέσεις των εξτρέμ, ο Στέφανος Ξηροφώτος ποντάρει στους Βασιλούδη και Τσαγκαλίδη. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Παπαδημητρίου, ο οποίος εμφανίζεται φορμαρισμένος.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Λαδάς, Μπόλης, Πέλκας, Ρόκας, Χολέβας, Τζούριτς, Κολέλα, Κατσούκης, Πατρώνης, Βουκελάτος και Παπακώστας.

«Σφυρίζει» ο Μελτζανίδης
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Μποζατζίδης και Αλέξανδρος Κουφός από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ο Λάμπρος Μπεκιάρης της ΕΠΣ Καρδίτσας και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Ίτσκος, που ανήκει στην ΕΠΣ Πέλλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις