Φιλικά με ΑΕΚ και Ατρόμητο έδωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής (photos)

Την Τετάρτη 23/12τμήματα της Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, αγωνίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις στην Αθήνα, όπου αντιμετώπισαν αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών της ΑΕΚ και του Ατρόμητου. Συγκεκριμένα, τα τμήματα 2001 αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημιών του Ατρομήτου, ενώ παράλληλα…

…τα τμήματα 2004 και 2005, αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΚ.
Το ταξίδι και οι αναμετρήσεις ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και προσέφεραν στα παιδιά εμπειρίες και ποδοσφαιρικές παραστάσεις, που λείπουν από την περιοχή μας. Το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό κι ανταγωνιστικό, δεδομένου ότι οι αντίπαλοι σε κάθε τμήμα διαθέτουν πλούσια επιλεγμένο ρόστερ, που αντλούν από μια τεράστια «δεξαμενή» παιδιών, όπως είναι η πρωτεύουσα.
Παρόλα αυτά, η εικόνα της Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, για μια ακόμα φορά ήταν πολύ καλή και απέσπασε τα θετικά σχόλια των γηπεδούχων, τόσο για την οργάνωσή της, όσο και για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου προσκαλείται από ομάδες, όπως οι προαναφερθείσες, οι οποίες αποτελούν ξεχωριστό παράδειγμα ανά το πανελλήνιο για το επίπεδο τις δουλειάς που γίνεται στις τάξεις των Ακαδημιών τους.
Πολύ ιδιαίτερες στιγμές έζησε η αποστολή της ομάδας 2001, καθώς τους μικρούς αθλητές και τους συνοδούς υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου ο Αλέξανδρος Κατράνης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από την Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, είναι ήδη μέλος των μικρότερων αγωνιστικών τμημάτων του Ατρόμητου κι αναμένεται άμεσα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο!
Σε ότι αφορά στις αναμετρήσεις, αναφέρουμε ότι στην κατηγορία 2001 η ομάδα του Ατρόμητου επικράτησε της Αγ. Παρασκευής με σκορ 3-2, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ενώ η ομάδα του 2004, αν και στο ημίχρονο προηγούνταν στο σκορ με 1-2, στο τέλος δεν άντεξε και ηττήθηκε με 6-3, σκορ που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.
Η ομάδα του 2005, στην πρώτη της εξόρμηση μακριά από την πόλη μας και με τα παιδιά εμφανώς κουρασμένα και επηρεασμένα από το πολύωρο ταξίδι, ηττήθηκε με σκορ 7-1, ωστόσο κατά διαστήματα έδειξε με την απόδοσή της, ότι τα παιδιά αποκομίζοντας με τον καιρό τις απαιτούμενες εμπειρίες, θα μπορούν αν ανταπεξέλθουν σε υψηλότερο επίπεδο, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα υπόλοιπα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου.
Σε ότι αφορά τους σκόρερ, για το τμήμα 2001 τα γκολ σημείωσαν οι Κούκιος και Κόφας, στο τμήμα 2004 οι Σπανόπουλος (2) και Σταμπουλής, για τους 2005 το γκολ σημείωσε ο Αλεξογιάννης,
Συνοδοί της αποστολής που ταξίδεψε στην Αθήνα ήταν οι κ. Γεράσιμος Σαρρής, Αλέξης Μαλακασιώτης, Ντούσαν Πότσουτσα, Άγγελος Καρόπουλος και Νίκος Σπυριδάκης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις