Εν αναμονή σημαντικών αποφάσεων για τον Ολυμπιακό Β.

Τελευταία μέρα άδειας σήμερα (27/12) για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς αύριο Δευτέρα έχει οριστεί το ραντεβού των «ερυθρολεύκων» στο γήπεδο για να αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της 10ης Ιανουαρίου με την Παναχαϊκή στο Βόλο. Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο πόσοι και ποιοι ποδοσφαιριστές…

…θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, ενώ ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Σούλη Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Καλλιθέα έμεινε εκτός στόχου, καθώς εκ των πραγμάτων πλέον δεν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, η διοίκηση θα φροντίσει να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια (Φερνάντες, Ντεπέτρις, Ντάσιος, Γουόρντεν), ενώ ήδη έχουν καταθέσει προσφυγή δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Λεόν και Νικολόπουλος. Κοντά σ’ αυτούς αποχωρεί και ο Τσιλιγκίρης.
Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές (εκτός κι αν η ΕΠΟ αλλάξει την απόφασή της), καθώς η ομάδα θα αναγκαστεί να παίξει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος με νεαρούς παίκτες, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσοι ακόμη θα αποχωρήσουν από την ομάδα.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα είναι δύσκολη ακόμη και η παραμονή στην κατηγορία. Πρόσφατα η διοίκηση Πρωτοδικείου είχε τονίσει σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, πως δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα. Η κατάσταση, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη στον Ολυμπιακό και η επόμενη μέρα για την ΠΑΕ θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν και το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις