Κ. Γεωργιάδης: Κυριαρχήσαμε χωρίς όμως να έχουμε τη μεγάλη φάση

Ο προπονητής της Τρίγλιας, Κώστας Γεωργιάδης, δήλωσε τα εξής μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την ήττα της ομάδας του με 1-0:
«Το πιο ευχάριστο πράγμα από όλα, έστω και μετά το σημερινό αγώνα, είναι ότι βρισκόμαστε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους. Ξαναβρισκόμαστε ως αντίπαλοι μετά από ένα χρόνο αποχής κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έτσι, λοιπόν κι εμείς με πολλή διάθεση και σπουδαίο κίνητρο για να ανταποκριθούμε στον πρώτο αγώνα κόντρα σε μία ιστορική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, προετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα, με πολλές δυσκολίες για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.
Θεωρώ ότι ήταν σημαντικό το κομμάτι του ξεκινήματος της ομάδας μας. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο πρακτικό κομμάτι της προπόνησης. Δώσαμε έμφαση και στο θεωρητικό κομμάτι για να αποφύγουμε κακοτοπιές. Σε μία τέτοια έκρινε ο διαιτητής και έδωσε ένα πέναλτι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όπου διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα.
Νομίζω ότι μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μετουσιώσουμε την κατοχή, την ενέργεια και την αγωνιστικότητά μας σε κάποια φάση που θα μας έδινε την ευκαιρία να μπούμε στο παιχνίδι. Έγιναν ελάχιστες φάσεις και έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μας απείλησε καθόλου. Αυτό που μπορώ να κρατήσω είναι η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών μου. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει σε λίγες ημέρες να ανταποκριθούμε έναντι ακόμη ενός δύσκολου αντιπάλου στην έδρα μας.
Όσο για τον διαιτητή, δεν θα ήθελα να τον σχολιάσω. Δεν το έχω κάνει ως προπονητής. Μάλλον έλειπε ρυθμός από τον διαιτητή και ας πείσουμε τους εαυτούς μας ότι τα λάθη του ήταν ανθρώπινα και ότι δεν είχε κανέναν δόλο απέναντι στην ομάδα μας. Με αυτό το σκεπτικό θέλω να συνεχίσω, με αισιοδοξία και να μην έχω καμία άλλη σκέψη. Ας κρατήσουμε ότι δεν είχε ρυθμό, ο διαιτητής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις