Αύριο ο αγώνας Ολυμπιακού Β.-παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό

Αύριο Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 , στο ΕΑΚ Βόλου , θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μπάσκετ της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με την αντίστοιχη ομάδα των Παλαιμάχων παικτών για φιλανθρωπικούς σκοπούς , αφού όλοι όσοι συμμετάσχουν η παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα αφήσουν στην είσοδο του κλειστού τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα δοθούν σε ευαγή ιδρύματα της πόλης μας που τα έχουν ανάγκη…

 

…Στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: “Ο αγώνας είναι ο πρώτος αντίστοιχος που γίνεται και ελπίζουμε να καταστεί θεσμός για την ομάδα μας και τα δρώμενα του αθλήματος και να αποτελέσει και μια απαρχή συνεργασίας μεταξύ των παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου μας και της Διοικούσας επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να καταφέρει , να πετύχει μακροπρόθεσμα τους στόχους του .

Στην ομάδα των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου , με προπονητή τον Μυριντζή Αντώνη αγωνίζονται παλιοί αθλητές της ομάδας, όπως οι : Σπύρος Γιαννίκος, Πρέκας Λάμπρος, Παρασχάκης Αντώνης, Τσιτσιγιάννης Χρήστος, Βόντζος Δημήτρης, Αυγερινός Απόστολος , Καλογερόπουλος Λευτέρης , Ρούμπος Νίκος , Βλιώρας Γιώργος , Πρέκας Νίκος , Τζούμας Λάμπρος , Καλαντζής Λευτέρης , Ξανθάς Αλέξης και Χρυσοχού Κώστας .

Για το φιλανθρωπικό κομμάτι και το μάζεμα των τροφίμων θα βοηθήσουν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας “Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας” ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι διαιτητές θα είναι ο κ. Μπουγλός Παναγιώτης – Μπουγλός Ιωάννης και η αθλήτρια της γυναικείας μας ομάδας μπάσκετ Λαμπρινή Αγαγιώτη ενώ κριτές θα είναι οι κ.κ. Μαντούδης Μπάμπης , Σακελλαροπούλου Σέβη και Καροτσάκης Δήμος ‘

Ο γνωστός dj Μάνθος Μπάντελης , τον οποίο και ευχαριστούμε , θα ντύσει μουσικά
το παιχνίδι .

Ευχαριστούμε , επίσης , τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλ/σης Μαγνησίας , τον Σύνδεσμο Κριτών Καλ/σης Μαγνησίας για τη δωρεάν διάθεση Διαιτητών και Κριτών καθώς και τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για τη συμβολή τους στην επιτυχία του σκοπού του φιλικού αγώνα μπάσκετ .

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και γενικότερα τους φίλους του αθλήματος να αγκαλιάσουν την προσπάθεια , να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και με μια τσάντα με τρόφιμα μακράς διάρκειας να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τόσο τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού όσο και την ανδρική ομάδα μας και να απολαύσουμε όμορφο θέαμα.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις