«Και μόνο που υπάρχει και διεκδικεί η Νίκη είναι ένας άθλος»

Η Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το 2015. Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας Κώστας Βελιτζέλος μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώνεται, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα παίξει τη νέα χρονιά σε περίπτωση επιστροφής των βαθμών που της έχουν αφαιρεθεί, αλλά και για την έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Κώστα Βελιτζέλου στο SDNA:

Η Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε νικηφόρα την σεζόν που φεύγει. Μπορεί να ξεκινήσει με τον ίδιο τρόπο τη νέα;

«Αυτός είναι ο στόχος μας, και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να τον πετύχουμε».

Φτάνουμε στο τέλος του 2015 θα μπορούσε η Νίκη Βόλου να έχει συγκεντρώσει μερικούς βαθμούς ακόμα , που θα της έδιναν την δυνατότητα να ήταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα;

«Αυτό είναι λίγο υποκειμενικό γιατί η κάθε ομάδα κάνοντας μια απώλεια την στιγμή που κάνει ταμείο και βλέπει την συγκομιδή της, θα μπορούσε να λέει ότι έχοντας μια ή δύο λιγότερες απώλειες να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό ισχύει και για εμάς, αλλά και για τους αντιπάλους μας. Για τη Νίκη Βόλου και μόνο που υπάρχει και διεκδικεί είναι ένας μεγάλος άθλος. Το που θα φτάσει θα το δούμε στο τέλος»

Όταν αναλάβατε τη Νίκη Βόλου αυτή βρισκόταν στην εντέκατη θέση. Από τότε μέχρι σήμερα ο Κώστας Βελιτζέλος τι είναι αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα, με συνέπεια αυτή να εμφανίζεται βελτιωμένη;

«Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του θέλω και εννοείται ότι χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάει ο κάθε προπονητής. Σύμφωνα με τα δικά μου θέλω, οι παίκτες όντας καλοί δέκτες κατάφεραν να αφομοιώσουν πράγματα για να υπάρχει η αγωνιστική βελτίωση».

Η ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς από την προηγούμενη σεζόν . Πιστεύετε ότι εάν πάρει πίσω τους βαθμούς αυτούς αλλά και εκείνους με τον Πιερικό, μπορεί στη συνέχεια να διεκδικήσει την άνοδο της στην Football League;

«Εάν έχουμε τους βαθμούς ,είμαστε έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο και απομένει ένας ολόκληρος γύρος για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αυτό και μόνο καταδεικνύει ότι μπορεί να είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου».

Κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει στην συνέχεια να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη;

«Ναι θα γίνουν κάποιες πολύ προσεγμένες κινήσεις ενίσχυσης».

Τι είναι αυτό το οποίο στο διάστημα που βρίσκεστε στην ομάδα σας έχει προκαλέσει εντύπωση;

«Επειδή έχω ξαναδουλέψει σ΄αυτή την ομάδα είχα νιώσει και ξανανιώθω και τώρα την αγάπη με την οποία περιβάλει ο κόσμος της ομάδας αυτή την ομάδα, και είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος πολύ γνωστός τον οποίο αν δεν τον νιώσεις δεν μπορείς να τον καταλάβεις»

Από την ως τώρα πορεία του πρωταθλήματος υπάρχουν κάποιες ομάδες που να σας έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους σ΄αυτό;

«Οι διεκδικήτριες ομάδες ο Καραϊσκάκης, ο Αιγινιακός και η Πύδνα Κίτρους, κάτι το οποίο φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα. Επίσης μου αρέσει ο Τύρναβος για την προσπάθεια που κάνει, καθώς επίσης το ότι στηρίζεται αποκλειστικά σε νεαρά παιδιά, αλλά και για την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο».

Σας ανησυχεί η διακοπή του πρωταθλήματος και ειδικά η εικόνα που θα δείξει η ομάδα με την επανέναρξη του;

«Ναι σίγουρα επειδή μας βοήθησε μια αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, πρέπει να φροντίσουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο καλά και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η διακοπή είναι όντως επικίνδυνη για εμάς».

Ένα σχόλιο για την σεζόν που φεύγει, αλλά και για αυτή που έρχεται

«Η σεζόν που φεύγει περιείχε πολύ μεγάλες απογοητεύσεις για τη Νίκη Βόλου από την αρχή του 2015 με την καταστροφή ουσιαστικά της ομάδας, και κλείνει με πολλά θετικά μηνύματα και με πολύ αισιοδοξία για την συνέχεια. Εύχομαι επίσης λόγω των ημερών υγεία, ευτυχία και γαλήνη σ΄όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις