Ρόδος: Το μυαλό μόνο η Νίκη Βόλου

Η Ρόδος έχει αφήσει πίσω της το ματς της πρεμιέρας με τον Α.Ο. Επισκοπής και κοιτάζει μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου, θέλοντας οπωσδήποτε την πρώτη της νίκη στον όμιλο νότου της Φούτμπολ Λιγκ.

Στη Ρόδο δεν υπάρχει καν χρόνος για σκέψεις, μετά την ισοπαλία με τον Α.Ο. Επισκοπής. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, η Ρόδος δεν είδε τις παγίδες του αγώνα και έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στους Κρητικούς. Το παιχνίδι της πρεμιέρας αποτελεί παρελθόν και πλέον τα «ελάφια» κοιτάζουν μόνο το εντός έδρας ματς της Τετάρτης κόντρα στη Νίκη Βόλου, όπου η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Οι φιλοδοξίες της Ρόδου είναι ιδιαίτερα υψηλές φέτος, οπότε το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς αποτελεί μονόδρομο. Ο Κώστας Βελιτζέλος μίλησε στους παίκτες του για τα λάθη που έκαναν στο δημοτικό στάδιο και η Ρόδος θα προετοιμαστεί για να κερδίσει την ισχυρή Νίκη Βόλου, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα (στην έδρα της) με 2-1 από το Αιγάλεω. Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής είναι ιδιαίτερα δύσκολο και η Ρόδος θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της για να πετύχει την πρώτη της νίκη…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις