Πήραν “ανάσες” και βλέπουν Λαμία οι παίκτες του Βόλου

Η αναμέτρηση με τη Λαμία απασχολεί, πλέον, τον Βόλο, καθώς οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας των πλέι άουτ με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό. Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ είχαν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες», να δουλέψουν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος πάνω σε θέματα τακτικής και να παρουσιαστούν πιο δυνατοί στα έξι παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η χρονιά.

Από τη στιγμή που για τον Βόλο δεν υπάρχει άγχος για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς αυτή έχει επιτευχθεί, στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Πέρυσι, στην πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, ο Βόλος τερμάτισε στην 11η θέση και φέτος το ιδανικό για τους «κυανέρυθρους» είναι να τερματίσουν στην 7η θέση, την οποία κατέχουν αυτή τη στιγμή, με 34 βαθμούς, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Βόλο, πάντως, έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Άνχελ Λόπεθ να συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο και τον επόμενο χρόνο. Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά του Ισπανού τεχνικού και η μόνη περίπτωση να αποχωρούσε ο Λόπεθ από τον πάγκο του Βόλου, θα είχε να κάνει με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η συμφωνία με το fund της Αργεντινής, ο Λόπεθ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Βόλο και την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ετοιμάζει, μάλιστα, την έκθεσή του για τους ποδοσφαιριστές και τις εισηγήσεις του στη διοίκηση για το ποιοι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν σίγουρα και πάνω σ’ αυτούς να «χτιστεί» η ομάδα της νέας χρονιάς.

Πάντως, όπως έχει δηλώσει πρόσφατα ο Άνχελ Λόπεθ, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ θα παραμείνουν, ενώ θυμίζουμε, πως ήδη τέσσερις παίκτες έχουν ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία τους με τον Βόλο και συγκεκριμένα, οι Γεράσιμος Μήτογλου, Φράνκο Φεράρι, Σωτήρης Νίνης και χθες ο Τάσος Τσοκάνης.

Μάλιστα, τις προσεχείς μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται νέες ανακοινώσεις, που θα αφορούν ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών. Όσον αφορά τον Τάσο Δουβίκα, το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί το καλοκαίρι είτε σε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, είτε σε ομάδα του εξωτερικού, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις