Austrian Boys: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν αντιπροσωπεύει την άποψη των οργανωμένων

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys και το club Malavetas, με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία ευχαριστεί τον δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης για τους αγώνες έδρας της ομάδας. Αναλυτικά:

«Κατανοούμε την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στο να βρεθεί γήπεδο για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έγινε από την ΠΑΕ μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Εμείς δεν ξεχνάμε τον πόλεμο της τωρινής δημοτικής αρχής ενάντια στην αγαπημένη μας ομάδα. Δεν ξεχνάμε τις δημόσιες απειλές και τους τραμπουκισμούς, την πρώτη προπόνηση στο προαύλιο χώρο του ΕΑΚ, το γεγονός ότι η ομάδα αναγκάστηκε να αγωνίζεται  εντός έδρας (!!) σε Αλμυρό και Λάρισα και το συνεχή εμπαιγμό και απαξίωση της ομάδας και του κόσμου της με όλα τα μέσα.

Εν κατακλείδι  η ανακοίνωση της ΠΑΕ  δεν  αντιπροσωπεύει την άποψη των οργανωμένων οπαδών της ομάδας και δηλώνουμε ότι όσοι προσπάθησαν και συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους.

ΥΓ.  Όσο χιούμορ και να έχουμε δεν καταλάβαμε το αστείο σχετικά με την αγάπη του δημάρχου για τον τοπικό αθλητισμό…»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις