Βεργέτης: Σε καλύτερη κατάσταση

Την βεβαιότητα πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Ρόδο.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Στάικος Βεργέτης:
“Είτε κερδίζαμε το προηγούμενο παιχνίδι, είτε το χάναμε, όπως και έγινε, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτές τις μέρες κάναμε με τα παιδιά αυτά που έπρεπε. Είχαμε μία βιντεοανάλυση μαζί τους, να δούμε τί δεν πήγε καλά, έγιναν δύο προπονήσεις, κατά τις οποίες φροντίσαμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που έχουμε να βελτιώσουμε κι ευελπιστώ πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.
Έχουμε πίσω μας ήδη ένα 90λεπτο που μας βοήθησε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε απουσίες, αλλά αυτή η διαδικασία είναι μέρος του ποδοσφαίρου, κι άλλες ομάδες έχουν απουσίες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έρχονται από έναν χρόνο αποχής και “μπαίνουν” σε ένα πρωτάθλημα με συνεχόμενους αγώνες, πρόκειται για μία διαδικασία αρκετά δύσκολη γι’ αυτούς. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοια θέματα, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Από ‘κει και πέρα, όμως, πιστεύω πως το ρόστερ μας είναι έτσι διαμορφωμένο που μπορεί να “καλύψει” οποιαδήποτε απουσία παίκτη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις