Περιστερίδης: Με νίκες θα “ζεσταθεί” και πάλι ο κόσμος

Αισιόδοξος πως η ομάδα θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες στα παιχνίδια που έρχονται εμφανίστηκε ο Κώστας Περιστερίδης, σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής της Νίκης Βόλου για τη Ρόδο. Ο έμπειρος πορτιέρε τόνισε, επίσης, πως ο κόσμος θα “ζεσταθεί” και πάλι από τις νίκες που θα έρθουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Περιστερίδη:

“Η ομάδα, στην πρεμιέρα, δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε. Από ‘κει και πέρα, όμως, εμείς πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το παιχνίδι του Σαββάτου ανήκει στο παρελθόν, έρχεται το παιχνίδι στη Ρόδο που είναι εξίσου δύσκολο. Ξέρουμε ότι σε αυτό το μικρό πρωτάθλημα των τριών μηνών και των 18 αγωνιστικών, οφείλουμε να σκεφτόμαστε πως κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Πιστεύω πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή, θα έρθουν νίκες και ήττες, αλλά εμείς οφείλουμε πάντα να κοιτάμε μπροστά.
Η ομάδα, τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει χτιστεί από την αρχή και κάνει βήματα μπροστά, το βλέπουν όλοι αυτό. Δεν μπορούμε από ένα αποτέλεσμα να βγάζουμε συμπεράσματα και να φέρνουμε την καταστροφή. Ο κόσμος στεναχωρήθηκε, αλλά το ίδιο στεναχωρηθήκαμε κι εμείς. Οι νίκες που θα έρθουν, θα τον “ζεστάνουν” πάλι κι όλοι θα δουν πως αυτή η ομάδα είναι για παραπάνω πράγματα. Να μην “ξενερώνει” ο κόσμος μας, τον νιώθουμε και θέλουμε να εξακολουθεί να είναι δίπλα μας και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις