Σφράγισε επιταγή του ΠΑΣ ο Ντάσιος

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα προχώρησε ο Γιώργος Ντάσιος καθώς σφράγισε επιταγή του Γιώργου Χριστοβασίλη για οφειλές του ΠΑΣ Γιάννινα από τα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα. Ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησε το καλοκαίρι μετά από 14 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Ηπείρου αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, συνεχίζοντας την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Φεύγοντας από τον ΠΑΣ ο Ντάσιος πήρε κάποιες επιταγές από τον Χριστοβασίλη για οφειλόμενα που υπήρχαν. Σύμφωνα με πλήροφορίες του passports.gr πριν λίγες ημέρες ο 32χρονος Γιαννιώτης αμυντικός σφράγισε μια από τις επιταγές καθώς στον τραπεζικό λογαριασμό που είχε εκδοθεί δεν υπήρχαν τα λεφτά για να καλύψουν το ποσό.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερο προβληματισμό στους διοικούντες του ΠΑΣ καθώς, όπως υποστηρίζουν, περίμεναν περισσότερη υπομονή και κατανόηση από τον ποδοσφαιριστή που ήταν επί σειρά ετών η σημαία της ομάδας της Ηπείρου.

Από πλευράς ΠΑΣ διαρρέεται ότι η επίμαχη επιταγή λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και εκφράζεται αισιοδοξία ότι το θέμα που προέκυψε θα έχει αίσιο τέλος άμεσα. Όπως και να έχει, φαίνεται ότι οι σχέσεις του Ντάσιου με τους διοικούντες του “Άγιαξ” της Ηπείρου δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣ να έχει εκφράσει δημόσια την πικρία του για τον τρόπο που αποχώρησε το καλοκαίρι από την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις