Τον Στέργιο Ψιάνο καλείται να πληρώσει η Νίκη Βόλου!

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τον Στέργιο Ψιάνο καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για χρέος που δημιουργήθηκε τη σεζόν 2012-13 όταν ο παίκτης αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα. Παρά το αρχικό σοκ οι κυανόλευκοι ελπίζουν πως θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς μία τέτοια απόφαση ανοίγει την κερκόπορτα, όχι μόνο για τη Νίκη αλλά για την μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματικών ομάδων ενώ να σημειώσουμε πως έχουν απορριφθεί δεκάδες παρόμοιες περιπτώσεις αιτημάτων παικτών.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει την αίτηση του Στυλιανού Τσουκάνη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Θεσσαλονίκης, κατά της ΠΑΕ Άρης.

Δέχεται την αίτηση και την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του αιτούντος Στέργιου Ψιάνου. Επιβάλλει στην καθής Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία την επωνυμία <<ΓΣ.ΒΟΛΟΥ “Η ΝΙΚΗ” 1924 ΠΑΕ>>, ως διάδοχο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία <<ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ>> μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Στέργιου Ψιάνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή,, σε ποσοστό 50% του ποσού των 8.575,70 ευρώ πλέον του ποσού των τριακοσίων (300) ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νόμιμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 378/2014 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3)βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνιστεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα κοινοποίησης της παρούσας.

Δικάζει ερήμην του δεύτερου εφεσίβλητου σωματείου με την επωνυμία «ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 2018. Δέχεται ομόφωνα την από 9.2.2021 έφεση της Αικατερίνης Κουκουλοπούλου, ποδοσφαιριστή, δια των Γεωργίου Κουκουλόπουλου του Ευστρατίου και Δέσποινας Πολυχρονιάδη, κατά της 405/3.2.2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ (ΕΙΠ/ΕΠΟ). Εξαφανίζει την ως άνω απόφαση κατά το μέρος της απόρριψης της από 10/12/2020 (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 26428/10.12.2020) αίτησης της Αικατερίνης Κουκουλοπούλου. Εγκρίνει την αποδέσμευση της ως άνω ανηλίκου, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Αικατερίνης Κουκουλοπούλου, από το σωματείο ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 2018 και τη δυνατότητα μεταγραφής της στην ομάδα του σωματείου «ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ».

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ν.Π.Σ.ΒΕΡΟΙΑ 2019, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Πέδρο Άρσε Λατάπι (Pedro Arce Latapi) του Πέδρο (Pedro), σε ποσοστό 50% του ποσού των 34.425,49 ευρώ ,πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 623/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Πάρη Μπάμπη του Παναγιώτη, επαγγέλματία ποδοσφαιριστή. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 386/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την από 14.12.2020 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 26941/21.12.2020 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστου Μπούρμπου του Ευαγγέλου κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» ως καθολικής διαδόχου της υπό εκκαθάριση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΟΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ)» και τον διακριτικό τίτλο «ΟΦΗ ΠΑΕ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις