«Όταν ο αθλητισμός, φοράει το κοινωνικό του πρόσωπο είμαστε στο ίδιο “στρατόπεδο”»

“Όταν ο αθλητισμός, φοράει το κοινωνικό του πρόσωπο, τότε όλοι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο. 17:00 στο ΕΑΚ Βόλου, με τρόφιμα μακράς διαρκείας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, όχι του Ολυμπιακού Βόλου αλλά της μπασκετικής Νίκης στη σελίδα της στο Facebook, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως ο αθλητισμός ενώνει:

 

kllkjalk

Η σχετική ακακοίνωση της εκδήλωσης από τον Ολυμπιακό Βόλου:

“Με έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους θα κλείσει τη χρονιά η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου αφού την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00, στο ΕΑΚ Βόλου, θα αγωνισθεί με την ομάδα των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ, μαζί με αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων αθλητών, της επιτροπής και της Διοίκησης της ομάδας μας, θα διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα της πόλης μας. Ως γνωστό η ομάδα Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου συμμετέχει στα Ανεπίσημα πρωταθλήματα , κατακτώντας την πρώτη θέση σε πολλά από αυτά και αγωνίζονται παλιοί αθλητές της ομάδας , όπως οι : Σπύρος Γιαννίκος, Λάμπρος Πρέκας, Αντώνης Μυριντζής, Αντώνης Παρασχάκης, Χρήστος Τσιτσιγιάννης, Δημήτρης Βόντζος, Απόστολος Αυγερινός, Λευτέρης Καλογερόπουλος, Νίκος Ρούμπος, Γιώργος Βλιώρας, Νίκος Πρέκας, Λάμπρος Τζούμας, Λευτέρης Καλαντζής, Αλέξης Ξανθάς και Κώστας Χρυσοχού.
Ο αγώνας αναμένεται να αποτελέσει και μια απαρχή συνεργασίας μεταξύ των παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου και της Διοικούσας επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ , προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να καταφέρει , να πετύχει μακροπρόθεσμα τους στόχους του .
Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και γενικότερα τους φίλους του αθλήματος να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και με μια τσάντα με τρόφιμα μακράς διάρκειας να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τόσο τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού όσο και την ανδρική ομάδα μας η οποία στο τέλος της χρονιάς βρίσκεται μέσα στους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της αθλητικής περιόδου . Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας , τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας για τη δωρεάν διάθεση Διαιτητών και Κριτών καθώς και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας “Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας” για τη συμβολή τους στην επιτυχία του σκοπού του φιλικού αγώνα μπάσκετ .”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις