Με πάθος για νέα νίκη ο Ολυμπιακός Β. με Κοζάνη (pregame)

Στην Κοζάνη βρίσκεται από χθες η αποστολή των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΔΑΚ της πόλης της δυτικής Μακεδονίας, την ΑΕΠ Κοζάνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00.
Το βολιώτικο συγκρότημα, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα με την Τρίγλια στη Φιλιππούπολη την περασμένη Κυριακή, θα επιδιώξει στο σημερινό παιχνίδι να σημειώσει τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα που επιστρέψει σε επαγγελματική κατηγορία μετά δεκαετίες.
Εκτός αποστολής έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Χερμάν Ερέρα, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, με τον Αργεντινό μέσο να κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τη Βέροια για την 3η αγωνιστική (το παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 4/4 στη Νεάπολη).
Επίσης, στο Βόλο έμεινε ο ανέτοιμος Γιώργος Νικλητσιώτης, όπως και ο Φράνκο Κολέλα, προκειμένου να προπονηθεί δύο μέρες, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις, για να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς οι έντεκα που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με την Τρίγλια θα αγωνιστούν και στο σημερινό ματς κόντρα στην Κοζάνη, με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ξενοδόχοφ, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Φιλίποβιτς και Γιαννίτσης, οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία στον αγώνα της πρεμιέρας με την Τρίγλια. Στον άξονα θα παίξουν οι Αγρόδημος και Κόλα, ενώ ο Τσαγκαλίδης θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Σκοπελίτης (δεξιά) και Βασιλούδης (αριστερά), με τον Παπαδημητρίου να αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Λαδάς, Πέλκας, Ρόκας, Χολέβας, Τζούριτς, Κατσούκης, Πατρώνης, Βουκελάτος, Παπακώστας και Μπέικος.

Η Κοζάνη προέρχεται από ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα από την Βέροια εκτός έδρας και θα παίξει δυνατά, απέναντι σε μια ομάδα όνομα στην κατηγορία.

«Σφυρίζει» η Τσιοφλίκη
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Νικόλαο Δημόπουλο από την Φλώρινα και Μιχάλη Μανασή από τα Τρίκαλα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Μπούμπας από την ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Συμεών Σπύρου από την Καστοριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις