Σήμερα η 2η στροφή της Φούτμπολ Λιγκ (πρόγραμμα)

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, τόσο στον βόρειο, όσο και στο νότιο όμιλο. Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να αντιμετωπίσει την Κοζάνη εκτός έδρας, με στόχο να πετύχει το «δύο στα δύο», μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Τρίγλιας με 1-0.
Η Βέροια δίνει δεύτερο σερί παιχνίδι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Καβάλα δοκιμάζεται στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, ενώ ο Πανσερραϊκός, ο οποίος θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, θα φιλοξενήσει τον Πιερικό. Στη Χαλκιδική η Τρίγλια θα παίξει με τον Αλμωπό.
Στο νότιο όμιλο η Νίκη καλείται να αγωνιστεί στη Ρόδο με την τοπική ομάδα, με στόχο να «ρεφάρει» την ήττα της πρεμιέρας από το Αιγάλεω στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η Καλλιθέα φιλοξενεί την Σαντορίνη, ενώ το Αιγάλεω θα παίξει εντός έδρας με αντίπαλο τον Ιάλυσο. Η Καλαμάτα έχει επικίνδυνη έξοδο, δεύτερο σερί ματς εκτός έδρας, κόντρα στον Ασπρόπυργο. Στην Κρήτη η Επισκοπή θα υποδεχθεί τον Αστέρα Βλαχιώτη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους της Φούτμπολ Λιγκ ως εξής:
Βόρειος όμιλος
15.00 Θεσπρωτός-Καβάλα
15.00 Βέροια-Απόλλων Π.
15.00 Τρίγλια-Αλμωπός
15.00 Πανσερραϊκός-Πιερικός
15.00 ΑΕΠ Κοζάνης-Ολυμπιακός

Νότιος όμιλος
14.00 Ρόδος-Νίκη
14.00 Επισκοπή-Αστέρας Βλαχ.
15.00 Αιγάλεω-Ιάλυσος
15.00 Ασπρόπυργος-Καλαμάτα
15.00 Καλλιθέα-Σαντορίνη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις