Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» Ολυμπιακού Βόλου με Παπαδόπουλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε σήμερα (Δευτέρα, 28/12) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας, λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους», δήλωσε πως για τον Ολυμπιακό έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση, τους συνεργάτες του και τον κόσμο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαπαδόπουλο, στον οποίο εύχεται ότι καλύτερo στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο Σούλης Παπαδόπουλος, λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που μου εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας. Πιστεύω ότι στο διάστημα της συνεργασίας μας έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου ότι καλύτερο στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, και φυσικά του φιλάθλους της ομάδας μας».