Καλόγηρος: Μας περιμένει πολλή δουλειά

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εκλογών της ΕΠΣΘ, ο Μίλτος Καλόγηρος, ο οποίος είναι και επίσημα νέος πρόεδρος στην Ένωση, μίλησε στη εφημερίδα «Θεσσαλία», κάνοντας την πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος της ΕΠΣΘ:

«Ευχαριστώ όλα τα σωματεία της ΕΠΣΘ που με ψήφισαν εμένα και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δείχνοντας και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, καθώς και στους συνεργάτες μου. Φυσικά θα είμαστε η διοίκηση όλων των σωματείων της Ένωσης και όχι μόνο αυτών που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και μας ψήφισαν.

Συνεχίζουμε μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και έξι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα η ΕΠΣΘ έκανε πολλά βήματα μπροστά. Όμως τώρα πρέπει όλοι μας να δούμε την επόμενη ημέρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Μας περιμένει πολλή δουλειά. Θα επιδιώξουμε να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο τα σωματεία, ενώ θα συνεχίσουμε να δίνουμε μεγάλη προσοχή και στην ανάπτυξη των ακαδημιών. Με κάθε ευκαιρία θα δείχνουμε και το κοινωνικό μας πρόσωπο, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Γενικότερα, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις