Ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ (60 photos)

Ήταν ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ. Μία φιλική αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με τους παλαίμαχους του συλλόγου, με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ, μαζί με αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων αθλητών, της επιτροπής…

…και της διοίκησης της ομάδας, θα διαθέσουν σε ευαγή ιδρύματα του Βόλου.
Σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του ΕΑΚ παίκτες που τίμησαν στο παρελθόν την «ερυθρόλευκη» φανέλα αγωνίστηκαν απέναντι στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού και έδειξαν πως, παρά τα χρονάκια και τα παραπανίσια κιλά, δεν ξέχασαν πως παίζεται το μπάσκετ, προσφέροντας όμορφο θέαμα.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού με σκορ 96-77, αν και στο ημίχρονο έχανε με 45-42. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να αποσπούν το θερμό χειροκρότημα των θεατών του αγώνα.
Από τους παλαίμαχους ο Λευτέρης Καλογερόπουλος ήταν ασταμάτητος στην επίθεση, σημειώνοντας 17 πόντους, ενώ 14 πόντους πέτυχε ο Δημήτρης Βόντζος.
Τα δεκάλεπτα: 25-24, 45-42, 62-78,77-96
Διαιτητές: Μαριτσούδης, Μπούγλος, Αγαγιώτη
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: (Μαυρομιχάλης) Καραγιώργος 10, Καραρήγας 17, Αλεξίου 20, Αχριάνης 2, Σερμέτης 8, Καραθάνος 10, Κολλιός 11, Βλήτσιος 14, Παρασκευάς 4.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β.: (Μυριντζής) Καλογερόπουλος 17, Τζούμας 4, Λ. Πρέκας 9, Ξανθάς 2, Γιαννίκος 7, Βόντζος 14, Παρασχάκης 6, Αυγερινός 4, Χρυσοχού 4, Τσιτσιγιάννης 2, Βλιώρας 4, Ν. Πρέκας 4.
Η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας για τη δωρεάν διάθεση διαιτητών και κριτών καθώς και τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας» για τη συμβολή τους στην επιτυχία του σκοπού του φιλικού αγώνα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις