Πιερικός: «Πρόστιμο στον Καραγκιολίδη για ανάρμοστη συμπεριφορά»


Μοιράσου το άρθρο

Την επιβολή προστίμου 300 ευρώ στον Φώτη Καραγκιολίδη γνωστοποίησε η ΠΑΕ Πιερικός.

Σύμφωνα με την κατερινιώτικη ομάδα, ο έμπειρος τερματοφύλακας επέδειξε αδιαφορία έχοντας κληθεί σε συνάντηση ποδοσφαιριστών που σιτίζονται!

Βλάβη υπέστη το λεωφορείο το οποίο μετέφερε την αποστολή του Πιερικού από τις Σέρρες στην Κατερίνη, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η βλάβη σημειώθηκε στην περιοχή Δερβένι Θεσσαλονίκης και η ομάδα επέστρεψε στην Κατερίνη με άλλο λεωφορείο. Ο αρχηγός, Γιώργος Μακρής, επέστρεψε με ταξί καθώς ήταν απαραίτητο να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα λόγω προβλήματος υγείας προσώπου της οικογένειάς του.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Πιερικός:

«Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η διοίκηση και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, για ακόμη μια φορά έδειξαν με πόσο επαγγελματισμό αντιμετωπίζουν τα πάντα, ακόμη και έκτακτα γεγονότα, με σοβαρότητα, άμεση ετοιμότητα και τακτοποιώντας πάντα τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ, με οικονομική συναλλαγή τοις μετρητοίς.

Κατά την χθεσινή επιστροφή από τις Σέρρες, η αποστολή λόγο βλάβης του λεωφορείου, μεταφέρθηκε από το Δερβένι της Θεσσαλονίκης με άλλο μισθωμένο λεωφορείο χάρη στην άμεση επέμβαση της διοίκησης και του προέδρου.

Επιπρόσθετα άμεση ήταν και η αποστολή του ποδοσφαιριστή Μακρή στον τόπο διαμονής του με ταξί μισθωμένο από την ομάδα, για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους υγείας. Σύσσωμοι όλοι ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ για τον δικό του άνθρωπο, να γίνει σύντομα καλά.

Τέλος η διοίκηση επιβάλει 300ευρω πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή Καραγκιολίδη Φώτη για ανάρμοστη συμπεριφορά, καθόσον κλήθηκε σε συνάντηση ποδοσφαιριστών που σιτίζονται (ΠΛΕΟΝ τοις μετρητοίς) και επέδειξε αδιαφορία.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ άλλαξε σελίδα και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους.-

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις