ΣΦΟΒ: Το κακό είναι να μην καταλαβαίνεις τα ελληνικά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΒΟΒ, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Κάποιοι αμετανόητοι ψετοολυμπιακοί και ψευτοβολιώτες, κάποιοι κολλητοί και φιλαράκια με τυφλούς μάνατζερ, κάποιοι υποταγμένοι στα αφεντικά τους, ξαναχτύπησαν προκαλώντας τη νοημοσύνη μας και τον πόνο μας. Το κακό δεν είναι να μη μιλάς καλά τα ελληνικά, αλλά…

…να μην καταλαβαίνεις τα ελληνικά.
Γράψαμε πριν λίγες μέρες: Τιμάμε και σεβόμαστε όλους τους διοικητικούς που έβαλαν πλάτη όλα αυτά τα τέσσερα τελευταία δύστυχα χρόνια, από τον Δ. Καραγιάννη και μετά. Όλοι τους μάτωσαν, ξεζουμίσθηκαν και επένδυσαν ψυχή, χρόνο και χρήμα.
Ευχαριστούμε για φέτος τους 40 χορηγούς μας και τα μέλη της σημερινής διοίκησης που μάτωσαν και αυτοί, και ότι πονάμε και λυπούμαστε τους ανθρώπους της διοίκησης που εκτέθηκαν και προδόθηκαν από τις επιλογές των προπονητών, μάνατζερ και εξωδιοικητικών.
Δηλαδή ο κόσμος δεν τα έχει με τη διοίκηση αλλά με αυτούς που στα τέσσερα αυτά χρόνια έφεραν 84 παίκτες στο 95% ανίκανους και ανάξιους, και επειδή δεν υπάρχει παλληκαριά και λεβεντιά να βγουν κάποιοι μπροστά και να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, τις λάθος επιλογές τους, ότι δεν μπορούν τέσσερα χρόνια τώρα να δημιουργήσουν μια ομάδα δυνατή, και να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, από τους χορηγούς και από τους διοικητικούς, τότε είναι προτιμότερο να σιωπήσουν και να περιμένουν το μεγάλο ξέσπασμα.
Διότι σε λίγο καιρό έρχεται το ματς Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ. Δεν μαντεύουμε το σκορ, αλλά να είστε έτοιμοι να τρέξετε να κρυφτείτε στα λαγούμια σας, και στα χωριά σας».