Δεν πάει αδιάφορος στη Λαμία ο Βόλος

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Ο Άνχελ Λόπεθ θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζουλιάν Μπαρτόλο που εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και του Ζαν Μπαριέντος που είναι τιμωρημένος (εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του).

Οι Τάσος Δουβίκας και Μπόρις Κλέιμαν θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα εθνικά συγκροτήματα της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Θυμίζουμε, πως ο Βόλος προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, με τον ΟΦΗ (0-0), ενώ η Λαμία άρχισε εντυπωσιακά τα πλέι άουτ, φεύγοντας με τη νίκη από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 3-0 του Παναιτωλικού.

Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο μπορεί η Λαμία να έχει το κίνητρο, καθώς χρειάζεται τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, όμως και ο Βόλος έχει αποδείξει πως σε κάθε παιχνίδι αγωνίζεται αποκλειστικά για τη νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις