Προχωρά ο σχεδιασμός στον Βόλο ενόψει της νέας χρονιάς

Μπορεί η ομάδα του Βόλου να προετοιμάζεται για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στο γήπεδο «Αθ. Διάκος», ωστόσο, η διοίκηση δεν σταματά το σχεδιασμό, ενόψει της νέας χρονιάς.
Από τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» έχουν εξασφαλισμένη την παραμονή τους, έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν από τώρα την ομάδα της νέας χρονιάς και σε πρώτη φάση κοιτάζουν να ανανεωθεί η συνεργασία με τους παίκτες εκείνους που θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ.
Θυμίζουμε, πως ήδη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Βόλο οι Γεράσιμος Μήτογλου, Φράνκο Φεράρι, Σωτήρης Νίνης, Τάσος Τσοκάνης και Φάουστο Γκρίλο. Ο τελευταίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, καθώς έδειξε με τις εμφανίσεις του πως πρόκειται για έναν πολύ καλό αμυντικό, ο οποίος προσαρμόστηκε άμεσα στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Ο Γκρίλο ήρθε στον Βόλο τον περασμένο Δεκέμβριο, προετοιμάστηκε με την ομάδα για ένα μήνα και από την έναρξη του δευτέρου γύρου, από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μέχρι και τώρα αγωνίζεται ως βασικός, έχοντας ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Γεράσιμο Μήτογλου.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως συμβόλαιο με τον Βόλο για ένα ακόμη χρόνο έχουν οι Ζαν Μπαριέντος, Ζουλιάν Μπαρτόλο και Ντααν Ριένστρα. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία και με άλλους ποδοσφαιριστές, πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Όπως τόνισαν σε δηλώσεις τους, τόσο ο Τάσος Τσοκάνης, όσο και ο Σωτήρης Νίνης, ο βασικός λόγος που τους οδήγησε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Βόλο ήταν η σιγουριά που αισθάνονται στην ομάδα, καθώς και οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις