Πάει με άνεση στη Λαμία ο Βόλος (pregame)

Επαναρχίζουν σήμερα τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Βόλος, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής καλείται να αντιμετωπίσει τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος», στις 19.30 (Novasports 1), με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Μεγαλύτερο κίνητρο έχει σαφώς η ομάδα της Λαμίας, η οποία «μάχεται» για την παραμονή στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, έχοντας διαφορά επτά βαθμών από την ουραγό ΑΕΛ και έξι από τους Παναιτωλικό και ΟΦΗ που βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Ο Βόλος από την πλευρά του έχει αποδείξει πως σε κάθε παιχνίδι μπαίνει στο γήπεδο έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη και το ίδιο θα κάνει και στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Άνχελ Λόπεθ είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του το τελευταίο 15νθήμερο, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει τις θετικές της εμφανίσεις.

Χωρίς Μπαριέντος οι «κυανέρυθροι»
Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία. Οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν για τελευταία φορά υπό τις οδηγίες του Άνχελ Λόπεθ και των συνεργατών του, στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή, με την ομάδα να αναχωρεί για τη Λαμία.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Μπόρις Κλέιμαν. Επιστρέφει από τιμωρία ο Ζουλιάν Μπαρτόλο, ενώ Ενσωματώθηκε κανονικά στην ομάδα ο Τάσος Δουβίκας.

Στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Ρενάτο, Περέα, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Μπουένο και Δουβίκας.

Η Λαμία
Πέντε απουσίες μετρά ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο. Οι Μπα, Ταϊρόν, Αραμπούλι, Πίτι και Βλαχομήτρος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με τρεις νίκες εντός, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Το σημερινό είναι το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσει στην έδρα της για τα πλέι άουτ.

«Σφυρίζει» ο Φωτιάς
O Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας ορίσθηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών. Στο VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων και AVAR o Κώστας Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλύβας από τη Βοιωτία.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις