Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ

Από τώρα ξεκινάει η προεργασία στον ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ και, κυρίως, εκείνοι που βρίσκονται στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου εξετάζουν υποψήφιους στόχος για την ενίσχυση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως στοχεύουν στην άμεση απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός παίκτη που θα «αναβαθμίσει» τη μεσαία τους γραμμή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το βάρος πέφτει σε περιπτώσεις γκολκίπερ που μένουν ελεύθεροι ή μπορούν να αποκτηθούν με χαμηλό κόστος από τις ομάδες τους.

Το «σαφάρι» επικεντρώνεται στην Ιβηρική Χερσόνησο (Ισπανία και Πορτογαλία), την Αγγλία και την Κεντρική Ευρώπη. Επιφορτισμένος με την συγκεκριμένη έρευνα είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δύο διλήμματα στον ΠΑΟΚ για Λεωφόρο
Δύο θέσεις φαίνεται πως παραμένουν ανοικτές στο μυαλό του Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια (ή Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Κρέσπο και Μπάμπα.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Κρμέντσικ και Σφιντέρσκι να διεκδικούν τη φανέλα βασικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις