Μ. Ζαχαρόπουλος: Μπορούμε να σωθούμε

Ουδεμία σχέση με τις προσδοκίες που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν, έχει η παρουσία του Οπούντιου Μαρτίνου στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, η ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ούτε μία νίκη (!), έχοντας 8 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 16 αγώνες, παραμένοντας στην προτελευταία θέση και 12 βαθμούς μακριά από τις θέσεις σωτηρίας! Παρ’ όλα αυτά, στα «πράσινα» αποδυτήρια δεν χάνουν την πίστη τους για ανατροπή της αρνητικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, με τον Μάκη Ζαχαρόπουλο να εκτιμά πως ο… δρόμος που καλείται να διαβεί η ομάδα του είναι δύσβατος, όχι όμως απροσπέλαστος!

«Παρά την κακή βαθμολογική θέση, το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο! Τα πάντα είναι πολύ καλά, μόνο τα αποτελέσματα δεν έρχονται! Τι να πω; Φέτος, μας έχουν… μουντζώσει» σχολίασε στο pamebala.gr ο έμπειρος τεχνικός, για να αποφανθεί σε σχετική ερώτηση: «Φυσικά και το πιστεύουμε ότι μπορούμε να σωθούμε! Είναι δύσκολο μεν, όχι όμως και ακατόρθωτο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάκης Ζαχαρόπουλος προανήγγειλε μεταγραφές για τον Οπούντιο, που θα ενισχυθεί για την τελική αντεπίθεση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις