Γεμίζει το “οπλοστάσιο” του Βεργέτη: “Αποφασισμένοι για τη ΝΙΚΗ”

Αποφασισμένοι για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα είναι άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο, μετά τα δύο πρώτα ματς που είχαν ως απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία.
Ο Στάικος Βεργέτης είδε ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες να βγάζουν το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και το “οπλοστάσιο” να γεμίζει ενόψει του αγώνα με τον Ιάλυσο που οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου θα θεωρηθεί αποτυχία. Ο Λούκας Μπόσιο ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Ο Αργεντινός νεαποκτηθέντας Χουάν Ματέα συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στην αποστολή.
Δηλώσεις, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (4/4, 15:00), με αντίπαλο τον Ιάλυσο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πραγματοποίησαν ο προπονητής της ομάδας μας, Στάικος Βεργέτης, και ο ποδοσφαιριστής μας, Αλέξανδρος Μπιτσάκος.
Αναλυτικά τα λόγια του κ. Βεργέτη:
“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης κι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κρατάμε τα θετικά μηνύματα της εμφάνισης στη Ρόδο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και θέλουμε να τα ενισχύσουμε. Παράλληλα, επιθυμούμε να βελτιώσουμε όσα δεν κάναμε καλά. Έχουμε την ευτυχή συγκυρία να έχουμε στη διάθεσή μας όλο το ρόστερ, κάποια παιδιά θα μείνουν στον πάγκο, προκειμένου να προφυλαχθούν και θα χρησιμοποιηθούν, μόνο αν χρειαστεί. Ανυπομονούμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας, που δε θα είναι στο πλευρό μας, παρά το γεγονός ότι θα το ήθελε και θα το θέλαμε πολύ”.
Από τη μεριά του, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος ανέφερε τα εξής:
“Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι της Κυριακής, την οποία χρειαζόμαστε πολύ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Στο μυαλό μας είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, στο πλάνο που μας έχει δώσει ο προπονητής μας, και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ανυπομονούμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας φετινή νίκη. Εγώ, μέσα στην εβδομάδα, άρχισα να νιώθω το πόδι μου καλύτερα. Σε συνεννόηση με τον γιατρό και τους γυμναστές, έκανα όλα αυτά που χρειάζονταν και νιώθω έτοιμος. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή, με στόχο, όλοι μαζί, να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Ιάλυσο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις