Μεγάλο «διπλό» τα Τρίκαλα κόντρα στον Εργοτέλη (video)

Την χαρά της νίκη έπειτα από έναν ολόκληρο γύρο γεύτηκαν τα Τρίκαλα που πέρασαν νικηφόρα από το Ηράκλειο και την έδρα του Εργοτέλη…Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 15΄ είχε την πρώτη καλή φάση του ματς με την εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Γιακουμή.

Αυτό το οποίο οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο του ματς, το πέτυχαν στο 37΄ με πλασέ του Μανουσάκη. Οι Θεσσαλοί μετά το γκολ που δέχτηκαν κατάφεραν στο 41΄ να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Ευθυμίου, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό του ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 53΄ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ευθυμίου.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Εργοτέλης πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι το οποίο κι έγινε στο 78΄ με τον Μανουσάκη να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Κουατένγκ από τον Πιαστόπουλο. Το θρίλερ όμως συνεχίστηκε στο Ηράκλειο, καθώς στο 89΄ τα Τρίκαλα πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ, με το εύστοχο πέναλτι του Ριζογιάννη διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μποτέ (57′ Κατσούρι), Ποζατζίδης (46′ Σερβιλάκης (87′ λ.τ Πατρινός), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Άμπι (58′ Κόνραντ), Μπουρσέλης, Κοκκίνης (70′ Κούατενγκ), Μανουσάκης.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Γιακουμής, Διαμαντόπουλος (46′ Σταματής), Ευθυμίου (72′ Ταχάτος), Ελευθεριάδης (81′ Αλμπάνης), Νιάρος, Παπαγεωργίου, Πελκας (81′ Ντιαλόσι), Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Σουλιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις