Πρώτη νίκη μετά από 11 αγώνες για τα Τρίκαλα – 5η συνεχόμενη ήττα για Εργοτέλη

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-2 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, νίκησαν μετά από έντεκα αγώνες. Πέμπτη σερί ήττα για την ομάδα του Ηρακλείου.

Σπουδαία νίκη για τα Τρίκαλα στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο ΑΟΤ που κατέβηκε με απουσίες και χωρίς τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, λόγω κορονοϊού, επικράτησαν 2-3. Ήταν το πρώτο τους τρίποντο μετά από έντεκα αγώνες, δηλαδή έναν γύρο μετά. Και νίκη πάλι στην Κρήτη, αφού η τελευταία τους ήταν στα Χανιά. Για τον Εργοτέλη ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα, εξέλιξη που θέτει εν αμφιβόλω ακόμα και την παρουσία της ομάδας στα play offs.

Ο Εργοτέλης μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά και αφού απείλησε στο 15′ με τον Μπουρσέλη και στο 23′ με τον Αμπντουλαχί, ήρθε το γκολ στο 37′. Ο Ριζογιάννης έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Κοκκίνης του έκλεψε τη μπάλα, ο Μανουσάκης επωφελήθηκε, βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ, τον πέρασε και πλάσαρε εύστοχα (1-0). Οι Θεσσαλοί, που νωρίτερα είχαν μία τελική, το αδύναμο πλασέ του Πέλκα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Νιάρος από δεξιά εκτέλεσε κόρνερ, ο Ευθυμίου με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Ο ΑΟΤ λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έκανε την ανατροπή. Ο Ευθυμίου και πάλι, με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, νίκησε τον Κατσιμήτρο και έκανε το 1-2 στο 53′. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά, μετά και τις αλλαγές του Γιάννη Ταουσιάνη, και τελικά έφεραν το ματς στα ίσια στο 78′.

Ο Πιαστόπουλος ανέτρεψε τον Κουατένγκ και ο Μανουσάκης από την άσπρη βούλα σημείωσε το 2-2. Οι Κρητικοί συνέχισαν να παίζουν επιθετικά για να πάρουν τη νίκη και τελικά όχι μόνο την ισοπαλία δεν πήραν, αλλά έχασαν κιόλας. Στο 87′ η διαιτητής Αντωνίου καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσέλιου στον Πιαστόπουλο, απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες εκ μέρους των ανθρώπων του Εργοτέλη. Τελικά στο 89′ ο Ριζογιάννης σκόραρε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 2-3, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

ΣΚΟΡΕΡ: 37′, 78′ πεν. Μανουσάκης – 41′, 53′ Ευθυμίου, 89′ πεν. Ριζογιάννης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπότε (58′ Κατσούρι), Ποζατζίδης (46′ Σερβιλάκης, 86′ λ. τρ. Πατρινός), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Αμπντουλαχί (58′ Κόνραντ), Μπουρσέλης, Κοκκίνης (71′ Κουατένγκ), Μανουσάκης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Βασίλης Καλογιάννης): Γιακουμής, Νιάρος, Σουλιώτης, Διαμαντόπουλος (46′ Σταματής), Πιαστόπουλος, Ελευθεριάδης (80′ Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας (80′ Αλμπάνης), Ευθυμίου (72′ Ταχάτος).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Νιδριώτης (Αθήνας)

πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις