Γρηγορίου: «Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, δίκαιη η ισοπαλία»

Λαμία και Βόλος έμειναν στο 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, αποτέλεσμα που δεν χάλασε καμία από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.
Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, εμφανίστηκε απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του, αλλά και την εξέλιξη του ματς, τονίζοντας πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:
Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Η εικόνα του παιχνιδιού μας δεν ήταν καλή σήμερα. Είχαμε απέναντι μας έναν ποιοτικό και καλό αντίπαλο που έπαιζε χωρίς βαθμολογικό άγχος, κάτι το οποίο τον έκανε να παίξει πιο πιο ελεύθερα. Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση, βάλαμε περισσότερους επιθετικούς, αλλά και πάλι δεν τα καταφέραμε στο βαθμό που θέλαμε. Δεν τα καταφέραμε στο τέλος, και για αυτό πιστεύω πως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο».
Για το επόμενο παιχνίδι: «Να βγάλουμε ό,τι βγάζαμε στα 17 προηγούμενα ματς. Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μας, εκεί όπου ήμασταν πιο επιθετικοί, πιο δυνατοί, και να έχουμε καλύτερες επιλογές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις