Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και «Λεωφόρο»

Η Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με τρία παιχνίδια, από τα οποία δύο είναι ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ με 3-1, στην Τούμπα πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Έτσι πάει στην «Λεωφόρο» για να παίξει με τον Παναθηναϊκό από τον οποίο ηττήθηκε στο ίδιο γήπεδο με 2-1, στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θέλει να πάρει… εκδίκηση. Από την άλλη το σύνολο του Μπόλονι στοχεύει στην νίκη για να έχει ελπίδες εξόδου στην Ευρώπη.

Στο πιο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη η αντίστοιχη του Μαρτίνς αν πάρει το «τρίποντο» θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και βαθμολογικά.

Την πρώτη του νίκη στα Play offs θα ψάξει ο Άρης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (17:15). H ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει επικρατήσει φέτος σε τρία από τα τέσσερα ματς που έδωσαν μεταξύ τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σούπερ Λιγκ πλέι οφ 2η αγωνιστική
Το πρόγραμμα
15:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
17:15 Άρης – Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις