Ξηροφώτος: Οι ελλείψεις επηρέασαν τη χημεία μας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Βέροια και την ήττα της ομάδας του με 1-0 τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο, δύσκολο για μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμασταν λαβωμένοι από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και είχαμε κάποιες σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες όπως φάνηκε, επηρέασαν τη χημεία μας. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, καθώς η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν αξιοπρεπής.

Επίσης, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Θεωρώ, ότι στην αρχή της αναμέτρησης εμφανίσαμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Εκεί πέσαμε ψυχολογικά και είχαμε προβλήματα.

Επανήλθαμε στο παιχνίδι, μετά τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε όμως να ισοφαρίσουμε. Ήρθε αυτή η ήττα, αλλά σ’ ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Είχαμε τα προβλήματά μας, εννοείται τα γνωρίζουμε και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Όπως προείπα, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις