Δερμιτζάκης: Τεράστια νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου

Μοιράσου το άρθρο

Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού Βόλου στη Νεάπολη: «Ήταν η πρώτη έξοδος της ομάδας στο πρωτάθλημα και έτυχε να είναι απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, η οποία έχει πολύ καλό ρόστερ, σε ποιότητα και ποσότητα, έναν πολύ καλό προπονητή και δικαίως ο στόχος που έχει θέσει είναι η άνοδος. Είχαμε πολύ λίγες μέρες να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είχαμε παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και ήρθαμε σ’ αυτήν την αναμέτρηση για να κερδίσουμε. Θεωρώ, ότι εκμεταλλευτήκαμε τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου, αυτές των Φιλίποβιτς και Αγρόδημου, που είναι δύο πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και συντελούν, σε ότι έχει να κάνει με την καλή εικόνα αυτής της ομάδας. Θα έλεγα, ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Εμείς απλά ευτυχήσαμε να πετύχουμε το γκολ και πήραμε ένα προβάδισμα, σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ρισκάρει και θα πιέσει, γιατί δεν είχε να χάσει κάτι, προσπαθήσαμε ως ομάδα να δώσουμε λίγο χώρο παραπάνω, για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε, με τις αλλαγές τις οποίες κάναμε, χώρους και ταχύτητες παικτών και γενικά να προκαλέσουμε περισσότερο, με το τι έχει να κάνει σε ανοιχτούς χώρους και με τελειώματα.

Θεωρώ, ότι κάναμε τέσσερις-πέντε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Όταν το σκορ είναι 1-0 θέλει πάρα πολύ προσοχή στη διαχείριση, για να μπορέσεις να πετύχεις τη νίκη. Θεωρώ, ότι οι τέσσερις αλλαγές που έγιναν βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό.

Ως προπονητής δεν κάθομαι πάνω σε μία νίκη. Πιστεύω, ότι στο δεύτερο ημίχρονο στην πίεση του αντιπάλου βγάζαμε μπάλες σε ανοιχτούς χώρους, αλλά θα μπορούσαμε κατά διαστήματα να πάρουμε μία κατοχή, να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία, να σπάσουμε περισσότερες ζώνες του αντιπάλου και να έχουμε μία ποικιλία, σε ότι έχει να κάνει με τις επιθετικές μας ενέργειες.

Κρατάμε τη νίκη, μία τεράστια νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου για τη φιλοξενία. Ήταν άψογη, έτσι όπως πρέπει, βάσει της ιστορίας των δύο ομάδων. Είναι δεδομένο, πως στο δεύτερο γύρο η φιλοξενία μας θα είναι αντίστοιχη. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Συγχαρητήρια και στη διαιτησία, που ήταν άριστη».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις