Football League: Η ακτινογραφία της 3ης αγωνιστικής στον Βορρά

Η Καβάλα και η Βέροια συνεχίζουν χωρίς απώλειες στο Βόρειο όμιλο της Football League, καθώς πέτυχαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη.

Η Βέροια μάλιστα πήρε τη νίκη στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της, από τον φιλόδοξο μετά τις δύο πρώτες νίκες του, Ολυμπιακό Βόλου. Η “βασίλισσα του Βορρά” δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, ενώ έχει προηγηθεί και στα τρία παιχνίδια της από το πρώτο ημίχρονο. Αν αναζητήσει κανείς την τελευταία φορά που η Βέροια ξεκίνησε με τρεις νίκες πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να πάει πολύ πίσω. Το είχε κάνει το 2014 και μάλιστα στη Super League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε το πρώτο παιχνίδι στην πόλη του. Έχασε ένα ντέρμπι, αλλά οι δύο νίκες της εκκίνησης είναι μια υποθήκη για τη συνέχεια.

Η Καβάλα κέρδισε και στην Κατερίνη τον Απόλλωνα Πόντου. Αν και η Καβάλα ήταν το φαβορί, κατάφερε να κάνει το τρία στα τρία μόλις στο 86′ του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι κρατούσαν μέχρι εκείνο το σημείο τον πρώτο τους βαθμό.

Τον Ολυμπιακό Βόλου στην τρίτη θέση έπιασε ο Πιερικός, που ζευγάρωσε τις νίκες στην έδρα του, νικώντας τον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Πανσερραϊκός έκανε ένα μικρό ταξίδι στη Χαλκιδική, όπου έμεινε στο 0-0 με την Τρίγλια, τη μία από τις τέσσερις ομάδες, που είναι ακόμα χωρίς νίκη.

Στην Αριδαία ο Αλμωπός δεν μπόρεσε να κάνει και αυτός την πρώτη νίκη του, αν και προηγήθηκε της ΑΕΠ Ποντίων ΠΕ Κοζάνης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο βαθμό στην ιστορία τους σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, χάρη σε γκολ του Αργεντίνου Φράνκο Σέα.

Κανένας από τους ποδοσφαιριστές, που είχαν σκοράρει στα δύο πρώτα παιχνίδια, δεν κατάφερε να το κάνει για τρίτη φορά, ενώ ο όμιλος είχε μόλις έξι γκολ και το πρώτο του 0-0.

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης της Τρίγλιας συμπλήρωσε 200 αγώνες στα πρωταθλήματα. Έχει μια στην Α’ Εθνική, 32 στην Β’ κατηγορία και 167 στην Γ’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις